maandag 22 november 2010

Dag 16 - Tokyo

Een na laatste dag, mooi een beetje aan het rondcrossen geweest met de metro. Buiten het station zit een Don Quijote winkel, met pinguin aan de gevel:


Maar we kwamen eigenlijk voor Frickart, een winkel met Blythe en andere poppen, zoals deze Pullips in Wizard of Oz outfits, waar je, zie ik nu, geen foto's van mochten maken:


In Kamata zit een gigantische Yuzawaya, of eigenlijk: 5 of 6 Yuzawaya's, omdat het over meerder panden verspreid is. In een winkel hadden ze allemaal stoffen, in een andere kralen, knopen, etc...


Vanaf Kamata zijn we naar Den-en Chofu gegaan, hier staat een Sanrio winkel die in 1984 gebouwd is: Ichigo no Ouchi, of aardbeienhuis :)


Daarna zijn we doorgegaan naar Meguro, waar een klein stoffenwinkeltje zit (Lucky Star). Val, Diggin' In The Crates:


Ergens in de middag zijn we uiteindelijk naar Nakano gegaan. We zagen een poster met kommetjes met noodles erop staan en hadden honger, dus gaan eten. Bleek dat je echt belachelijk grote, lompe soepborden kreeg, vol met groente en een beetje noodles :D
Slurpen die gasten daarbinnen, niet normaal, de een nog harder dan de ander, leek wel een sport ofzo ><

Handgemaakte poppenschoenen bij Parabox:


En ongenadig veel Blythes, waaronder twee PAM's (126.000 Yen en 75.500 Yen).


En een Miss Anniversary, waar er maar 623 van zijn gemaakt. Prijs? 210.000 Yen, oftewel 1900 euro!


Verder in Nakano Broadway nog een Murakami showroom, waar ze gesigneerde posters verkopen, in gelimiteerde oplage van 300. Ze vragen er ook ongeveer 300 euro voor, en brengen vrijwel elke twee weken een serie uit, dus reken maar uit wat ze ermee verdienen!


Oh, en nog een winkel vol met Michael Jackson spul :D


Tegen zessen waren we terug in Shinjuku, beetje bijkomen van een dag sjouwen. 's avonds nog even naar Tokyu Hands en Marui One gegaan. Bij Marui One hadden ze weer nieuwe custom Blythes staan:


Bij Shinjuku Station reden de reclamevrachtwagens volop rond. Deze was wel heel extreem, met een beeldscherm erop:


Nog even bij Isetan de kerstetalages bekeken en toen teruggegaan naar het hotel. Vanochtend om 10:00 de deur uit gegaan en tegen 21:00 weer terug, je moet er wat voor over hebben ><

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage